Terakhir Update di BukitLagu - Page 2

Syahiba Saufa - Eri17

Syahiba Saufa - Eri

Oleh 14x dilihat1 Month ago
eri alus tapi drawasi sing tangar biso natoni dung keneng rasane perih padahal isun uwes ngati - ngati sedurunge balesi welase riko hang...
Syahiba Saufa - Nyakar Ati18

Syahiba Saufa - Nyakar Ati

Oleh 11x dilihat1 Month ago
Ngewelasi isun riko kepilis Perhatian isun mung riko tepis Kerase atin riko yo ngalahi watu Bisane nyakar ati hang wes tatu Sak atose hang ar...
Syahiba Saufa - Duweo Isin27

Syahiba Saufa - Duweo Isin

Oleh 8x dilihat1 Month ago
seru sun rasakno lorone ring dodo koyo wis sing biso isun nak nyepuro sing sepisan iki riko gawe ati sun gelo bolak balik riko ngeliyo, munggo ...
Syahiba Saufa - Ojo Bosen29

Syahiba Saufa - Ojo Bosen

Oleh 11x dilihat1 Month ago
sayang ojo bosen ngancani aku sayang ojo nganti ninggalke aku sak uripmu sak matimu ojo mandek nresnani aku sayang ojo bosen ngancan...

Halaman 2 dari 391, sekitar 5851 lagu yang telah diupdate.