Terakhir Update di BukitLagu - Page 2

Jihan Audy - Pelakor16

Jihan Audy - Pelakor

Oleh 3x dilihat14 Hours ago
aku heran lihat cewek jaman sekarang yang tak lagi mengenal aturan kalo suka boleh aja, kalo cinta wajar aja tapi tolong lihat lihat jangan l...
Jihan Audy - Prei Kanan Kiri17

Jihan Audy - Prei Kanan Kiri

Oleh 2x dilihat14 Hours ago
yen wes tresno paite kopi rasane legi yen wes tresno rasane koyo ngimpi nadyan kahanan tetep dilakoni mepet kowe wes adem rasaning ati yen...
Jihan Audy - Konco Mesra19

Jihan Audy - Konco Mesra

Oleh 2x dilihat14 Hours ago
Yen tak sawang sorote mripatmu Jane ku ngerti ono ati sliramu Nanging anane mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen ku pan...
Jihan Audy - Konslet20

Jihan Audy - Konslet

Oleh 3x dilihat14 Hours ago
dar der dor sworo bledek gawe listrike konslet dar der dor sworo mercon gawe ndredek ing dodo dino dino malah … ndang sholat lan ...
Jihan Audy - Sak Kuku21

Jihan Audy - Sak Kuku

Oleh 3x dilihat14 Hours ago
opo salahku gampange medot tresno opo atimu kecantol gebetan liyo wes tak percoyo bakal setyo tresnamu nanging anane nyoto janjimu lunyu d...
Jihan Audy - Kalah Cepet22

Jihan Audy - Kalah Cepet

Oleh 2x dilihat14 Hours ago
Sepet ning pinggir embong Kalah cepet disaut uwong Telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo Nelongso rasane sing tak tresno ono sin...
Happy Asmara - Baik Baik Saja28

Happy Asmara - Baik Baik Saja

Oleh 2x dilihat14 Hours ago
timbang kowe ora iso ngerti kahanane mending awak dewe bubar wae soyo suwe aku berjuang dinggo bertahan terimo ngalah, aku nyerah kudu pasrah ...
Happy Asmara - Loro Pikir30

Happy Asmara - Loro Pikir

Oleh 3x dilihat15 Hours ago
Dino dino riko suguhi warah Dino dino sing tau riko sayang Roso ngersulo ngemuli njero ati Keroso jeru nancep nong dodo iki Dino dino riko...

Halaman 2 dari 383, sekitar 5736 lagu yang telah diupdate.