Terakhir Update di BukitLagu - Page 3

Siti Badriah - Pipi Mimi32

Siti Badriah - Pipi Mimi

Oleh 98x dilihat6 Days ago
Mimi sungguh sayang pipi cuma pipi Mimi tak mau yang lain Mimi sungguh cinta pipi cuma pipi Pipi jangan main main Pipi pipi pipi mimi s...
Happy Asmara - Sing Tenang33

Happy Asmara - Sing Tenang

Oleh 48x dilihat6 Days ago
aku pamit ora bali lungaku golek rejeki aku kerjo golek upo ora neko neko rasah mikir aku tenangno pikirmu bakal tak buktekke ora on...
Happy Asmara - Lintang Ati35

Happy Asmara - Lintang Ati

Oleh 28x dilihat6 Days ago
Lintang sing ono ning wengi gawe kengen ati Ati sing tansah nandang kasmaran iki Endahe esemmu gae bungahe atiku Mung sliramu pepujaning atiku ...
Happy Asmara - Bohoso Moto41

Happy Asmara - Bohoso Moto

Oleh 30x dilihat6 Days ago
nong moto biso isun woco paran hang riko karepno nong ati biso sun rungoni sopo hang riko pikiri mung isun hang riko angen mung isun han...
Denny Caknan - Sugeng Dalu43

Denny Caknan - Sugeng Dalu

Oleh 56x dilihat6 Days ago
sugeng dalu ati seng biyen tau ngelarani wes suwe we ra rene we lungo mung masalah sepele we golek liane tambah loro yakin we teko nam...
Denny Caknan - Sampek Tuwek44

Denny Caknan - Sampek Tuwek

Oleh 34x dilihat6 Days ago
seneng seneng bareng susah susah bareng nyanding sliramu, sayang sliramu wes tak angen angen we bakal dadi jodoku wes tak angen angen kowe dadi...

Halaman 3 dari 383, sekitar 5736 lagu yang telah diupdate.