Kumpulan Lagu dari Artist: Didi Kempot

Didi Kempot adalah seorang penyanyi dan penulis lagu campursari dari Surakarta. Didi Kempot merupakan putra dari seniman tradisional terkenal, Ranto Edi Gudel yang lebih dikenal dengan Mbah Ranto.

Gudang Lagu Didi Kempot:

Didi Kempot - Suket Teki

Didi Kempot - Suket Teki

Oleh 18x dilihat1 Month ago
Aku tak sing ngalah Trimo mundur timbang loro ati Tak oyako wong kowe wis lali Ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung Lilo tak l...
Didi Kempot - Aku Dudu Rojo

Didi Kempot - Aku Dudu Rojo

Oleh 13x dilihat1 Month ago
aku pancen uwong sing tuno aksoro ora biso nulis ora biso moco nanging ati iki iseh duwe roso roso tresno koyo tumrape manungso aku pancen...
Didi Kempot - Ojo Sujono

Didi Kempot - Ojo Sujono

Oleh 13x dilihat1 Month ago
aku wis ngaku salah kondho sa nyatane soko ati ora mung ono lambe geni sing neng ati enggal di sirami yo ben adhem koyo dhek wingi... ...
Didi Kempot - Layang Kangen

Didi Kempot - Layang Kangen

Oleh 23x dilihat1 Month ago
Layangmu tak tompo wingi kuwi Wes tak woco opo karepe atimu Trenyuh ati iki moco tulisanmu Ora kroso netes eluh neng pipiku Umpomo tangank...
Didi Kempot - Gusti Ora Sare

Didi Kempot - Gusti Ora Sare

Oleh 16x dilihat1 Month ago
bejo ciloko, soro lan mukti wis ginaris kang dumadi loro ati iki kowe sing natoni ben tak tompo lelakon iki gusti ra sare tansah ngulatke ...
Didi Kempot - Dalan Anyar

Didi Kempot - Dalan Anyar

Oleh 40x dilihat1 Month ago
Kembang tebu sing kabur kanginan Saksi bisu sing dadi kenangan Prasetyamu kui mung kiasan Tresnamu saiki wis ilang Neng dalan anyar kowe karo...
Didi Kempot - Jodo Moal Kamana

Didi Kempot - Jodo Moal Kamana

Oleh 15x dilihat1 Month ago
Mojang geulis kembang pujaan Meni teu bosen bosen ngabayang bayang Rupa hade awak hade meni salangit Waduh waduh Mikiranna ubun-ubun enyut-en...

Halaman 1 dari 3, sekitar 23 lagu yang telah diupdate.