Kumpulan Lagu Dari Artist Syahiba Saufa - Page 6

Syahiba Saufa - Welas Haram

Syahiba Saufa - Welas Haram

Oleh 10x dilihat1 Month ago
Sopo hang ngerti dadi gedigi Kadung wes ati podo welase Isun lan riko wes ono hang duwe Welas haram dilakoni byaen Demedeng iro kabeh baka...
Syahiba Saufa - Tuman

Syahiba Saufa - Tuman

Oleh 12x dilihat1 Month ago
dasar mulo wong lanang seng cukup dung siji baen padahal duwe demenan mageh ngiloyo maning seng ngerasakno kelaran dudu mung sepisan ...
Syahiba Saufa - Dadi Areng

Syahiba Saufa - Dadi Areng

Oleh 8x dilihat1 Month ago
pungkase sun roso getun gemantung nong atinisun janji podo welas pungkase wurung arep nyalahno sopo dung mulo wis sing biso jodoh sing g...

Halaman 6 dari 6, sekitar 53 lagu yang telah diupdate.