Kumpulan Lagu dari Genre Dangdut

Syahiba Saufa - Gede Roso

Syahiba Saufa - Gede Roso

Oleh 219x dilihat1 Month ago
kudu piye maneh anggonku mbuktikke tresno iki tulus ra mung nggo dolanan wes tak perjuangke nganti bingung kudu piye pengenku mung ...
Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno

Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno

Oleh 145x dilihat1 Month ago
sepine wengi iki ngeridu ati seng tansah kelingan sliramu kowe ninggal aku ademe howo iki nggowo loro sing kang nyoto mergo nyawang kowe...
Syahiba Saufa - Lungset

Syahiba Saufa - Lungset

Oleh 116x dilihat1 Month ago
sun sembur esem iki masio tah udan njero ati nono wujude ulihe ngenteni lungset ati iki… riko ngajaki pisahan sak temene isun sal...
Syahiba Saufa - Sambel Terasi

Syahiba Saufa - Sambel Terasi

Oleh 105x dilihat1 Month ago
Tresnomu sederhana nggaraiku semakin cinta Ibarat sambel terasi ra mbejaji tapi nagihi Tresnomu sederhana nggaraiku semakin cinta Ibarat sam...

Halaman 1 dari 49, sekitar 486 lagu yang telah diupdate.