Kumpulan Lagu dari Genre Dangdut - Page 2

Jihan Audy - Nyelintut

Jihan Audy - Nyelintut

Oleh 9x dilihat2 Days ago
sepiro pintere riko ngapusi sepiro rapete riko nutupi sun ngerti tapi isun meneng ojo riko garap isun sing paham nyelintut riko yo nyang m...
Jihan Audy - Manise Esemmu

Jihan Audy - Manise Esemmu

Oleh 9x dilihat2 Days ago
Yen nyawang esemmu iseh podo koyo wektu iku Eling kenangan manis karo sliramu Kaget rasane atiku nadyan kowe among mantannku Suwene ra tau kete...
Jihan Audy - Dilema

Jihan Audy - Dilema

Oleh 8x dilihat2 Days ago
apa ku harus tutup cerita mengakhiri semua karena kita sudah tak sejalan buat apa diteruskan beratnya cinta yang ku rasakan ini harus ku...
Jihan Audy - Konco Rindu

Jihan Audy - Konco Rindu

Oleh 13x dilihat2 Days ago
Tenane aku pingin ungkapne tresno Sing amung tak simpen neng njero dodo Mergo tansah abot sing tak songgo Anane ku mung mbok anggep sewates kon...
Jihan Audy - Pelakor

Jihan Audy - Pelakor

Oleh 8x dilihat2 Days ago
aku heran lihat cewek jaman sekarang yang tak lagi mengenal aturan kalo suka boleh aja, kalo cinta wajar aja tapi tolong lihat lihat jangan l...
Jihan Audy - Prei Kanan Kiri

Jihan Audy - Prei Kanan Kiri

Oleh 7x dilihat2 Days ago
yen wes tresno paite kopi rasane legi yen wes tresno rasane koyo ngimpi nadyan kahanan tetep dilakoni mepet kowe wes adem rasaning ati yen...
Jihan Audy - Konco Mesra

Jihan Audy - Konco Mesra

Oleh 6x dilihat2 Days ago
Yen tak sawang sorote mripatmu Jane ku ngerti ono ati sliramu Nanging anane mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen ku pan...
Jihan Audy - Konslet

Jihan Audy - Konslet

Oleh 10x dilihat2 Days ago
dar der dor sworo bledek gawe listrike konslet dar der dor sworo mercon gawe ndredek ing dodo dino dino malah … ndang sholat lan ...

Halaman 2 dari 41, sekitar 405 lagu yang telah diupdate.