Kumpulan Lagu dari Genre Dangdut - Page 37

Didi Kempot - Ojo Sujono

Didi Kempot - Ojo Sujono

Oleh 13x dilihat1 Month ago
aku wis ngaku salah kondho sa nyatane soko ati ora mung ono lambe geni sing neng ati enggal di sirami yo ben adhem koyo dhek wingi... ...
Didi Kempot - Layang Kangen

Didi Kempot - Layang Kangen

Oleh 31x dilihat1 Month ago
Layangmu tak tompo wingi kuwi Wes tak woco opo karepe atimu Trenyuh ati iki moco tulisanmu Ora kroso netes eluh neng pipiku Umpomo tangank...
Didi Kempot - Gusti Ora Sare

Didi Kempot - Gusti Ora Sare

Oleh 18x dilihat1 Month ago
bejo ciloko, soro lan mukti wis ginaris kang dumadi loro ati iki kowe sing natoni ben tak tompo lelakon iki gusti ra sare tansah ngulatke ...
Didi Kempot - Dalan Anyar

Didi Kempot - Dalan Anyar

Oleh 53x dilihat1 Month ago
Kembang tebu sing kabur kanginan Saksi bisu sing dadi kenangan Prasetyamu kui mung kiasan Tresnamu saiki wis ilang Neng dalan anyar kowe karo...
Didi Kempot - Jodo Moal Kamana

Didi Kempot - Jodo Moal Kamana

Oleh 15x dilihat1 Month ago
Mojang geulis kembang pujaan Meni teu bosen bosen ngabayang bayang Rupa hade awak hade meni salangit Waduh waduh Mikiranna ubun-ubun enyut-en...
Didi Kempot - Cucak Rowo

Didi Kempot - Cucak Rowo

Oleh 10x dilihat1 Month ago
Kucoba coba melempar manggis Manggis kulempar mangga kudapat Kucoba coba melamar gadis Gadis kulamar janda kudapat Jamane jamane jaman Eda...
Didi Kempot - Tatu

Didi Kempot - Tatu

Oleh 89x dilihat1 Month ago
Senajan kowe ngilang Ra biso tak sawang Nanging neng ati tansah kelingan Manise janji janjimu kuwi Nglarani ati Walau kau menghilang T...

Halaman 37 dari 41, sekitar 405 lagu yang telah diupdate.